Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă: Nu am nicio implicare în dosarul șpăgilor de la PSD Arad

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 13 decembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Fostul lider al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat că nu știe despre ce este vorba în dosarul șpăgii de la PSD Arad și că pe parcursul anchetei procurorii anticorupție vor lămuri faptul că nu a fost implicată în niciun fel.

„Exclus așa ceva și sunt convinsă că pe măsură ce va avansa acest dosar, acest lucru va fi lămurit. Nu am nicio implicare în acest dosar”, a afirmat fostul lider social-democrat Viorica Dăncilă, chestionată vineri, dacă a știu de cazurile de șpagă de la PSD Arad.

De asemenea, fostul premier a declarat că nu știa faptul că Mihai Fifor și Răzvan Cuc au fost chemați la DNA Timișoara.

„Nu știam că Mihai Fifor și Răzvan Cuc au fost chemați, bineînțeles că toți vrem să știm care este adevărul și ce s-a întâmplat”, a explicat Dăncilă.

Fifor și Cuc, chemați la DNA Timiș

Fostul ministru de Interne, Mihai Fifor și fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, sunt citați la DNA Timișoara pentru a fi audiați în dosarul șpăgilor de la PSD Arad.

Mihai Fifor a ajuns primul la sediul DNA, Răzvan Cuc fiind citat pentru ora 12:00.

„Sunt invitat în calitate de martor. (…)O să facem declarații la ieșire”, a spus Mihai Fifor, la intrarea în sediul DNA Timișoara .

La ieșirea de la audieri, Mihai Fifor a declarat că nu a avut niciodată nimic de ascuns și că nu are cunoștință de tot ce s-a întâmplat în dosarul șpăgilor de la PSD Arad.

„Era absolut firesc să răspund solicitărilor procurorului de caz. Nu am avut niciodată nimic de ascuns, am fost un om care a respectat legea întotdeauna. Vreau să spun cu toată fermitatea că nu am cunoștință de tot ce s-a întâmplat în acest dosar. Am încercat pe parcursul carierei mele să respect legea. Vreau să spun cu fermitate că sprijin activitatea DNA pentru că este foarte important ca lucrurile să fie analizate și lămurite așa cum prevede legea.

Sunt în continuare ferm decis să sprijin activitatea instituțiilor abilitate pentru că eu cred că este important să se finalizeze acest caz”, a declarat Mihai Fifor la ieșirea din DNA.

Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com