Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Ucraina, atacată din toate părțile de Armata Federației Ruse / Un aeroport din apropierea graniței cu România, distrus în bombardamente

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 24 februarie 2022

Atacurile lansate de Federația Rusă asupra Ucrainei, în dimineața zilei de 24 februarie, au lovit mai multe orașe, inclusiv clădiri de importanță strategică. În timp ce atacurile continuă în mare parte din țară, un aeroport situat la aproape 150 de km de România a fost distrus de bombardamente.

Potrivit site-ului liveuamap, atacul Federației Ruse a lovit aproape toate orașele din Ucraina, din Estul ocupat de separatiștii pro-ruși, până în capitala Kiev.

Situat la aproximativ 100 de kilometri de România, aeroportul din Ivano-Frankvisk a fost ținta bombardamentelor rusești.

(Sursă video: Casa Jurnalistului / Telegram)

Trupele terestre ale Federației Ruse au intrat și în Harkiv, oraș situat în Nord-Estul țării.

(Sursă video: Casa Jurnalistului / Telegram)

Pe lângă clădirile civile, bombardamentele Federației Ruse au lovit și o serie de facilități militare, inclusiv un depozit de armament din Kalyvnivka.

În tot acest timp, cetățenii din orașele ucrainene încearcă să plece din calea Armatei Federației Ruse. Cozi uriașe s-au format la ieșirea din Kiev.

Foto: Captură YouTube/ BBC

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com