Wednesday, January 26, 2022
Jurnalism corect


VIDEO Protest în Bolintin-Vale, după ce un localnic a fost omorât cu o piatră. Precizările Poliției

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 12 ianuarie 2022

Un protest a avut loc miercuri seara, 12 ianuarie, în Bolintin-Vale, județul Giurgiu, după o crimă care a îngrozit orașul. În weekend, un bărbat a fost lovit cu o piatră până a murit. Poliția a venit cu precizări, în urma manifestației.

Câteva zeci de persoane au protestat în această seară la sediul Primăriei şi cel al Poliţiei. Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu a transmis că a fost constituită zonă specială de siguranță publică, pentru ca eveninentele să nu escaladeze.

„Având în vedere evenimentul înregistrat la data de 9 ianuarie a.c., în orașul Bolintin Vale, în care un bărbat a fost agresat și lovit cu o piatră, ulterior decedând, astăzi, în oraș s-au strâns mai multe persoane, pentru a protesta. În localitate a fost constituită zonă specială de siguranță publică, pentru ca eveninentele să nu escaladeze și să fie asigurat climatul de ordine si siguranță publică.

Pe raza orașului Bolintin Vale sunt prezente forțe din cadrul structurilor Poliției Române și Janandarmeriei Române, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii”, sunt precizările IPJ Giurgiu.

Context

Oamenii au ieșit în stradă după ce duminică, 9 ianuarie, un bărbat a fost ucis cu o piatră, în stradă. Un tânăr și șoferul unui microbuz au intrat într-un conflict, iar tânărul l-a lovit pe șofer cu o piatră în cap.

Fratele victimei a sunat ulterior la 112, în jurul orei 20:30, șoferul microbuzului fiind transportat la un spital din Capitală, unde a decedat, conform HotNews.ro. Tânărul acuzat de agresiune este arestat preventiv.

Oamenii sunt nemulţumiţi de moartea localnicului şi cer ca autorităţile să facă dreptate în acest caz.

Foto: Captură YouTube/ Ro Live

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *