Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Președintele Klaus Iohannis și-a amenajat un teren de golf în curtea vilei de protocol de la Neptun

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 1 octombrie 2024

Grădina vilei de protocol de la Neptun, folosită de președintele Klaus Iohannis, a fost dotată cu un miniteren de golf cu trei găuri, potrivit imaginilor surprinse de G4Media.ro.

Săptămâna trecută, Klaus Iohannis a zburat la New York, unde a participat la lucrările Adunării Generale ONU, cu avionul privat de lux Gulfstream G550 operat de Global Jet Luxemburg, publicației specializate Boarding Pass.

Cu toate că oficial nu a avut niciun program în județul Constanța sau în împrejurimi, Iohannis și-a început călătoria de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu. Foarte probabil, șeful statului a dorit să profite de ultimele zile de vară pentru o excursie la malul mării.

La fel ca Nicolae Ceaușescu și ceilalți ai săi, Iohannis folosește Vila Nufărul de la Neptun, cea care în ultimii ani a beneficiat de numeroase îmbunătățiri. Potrivit Adevărul, în ultimii cinci ani, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), a investit nu mai puțin de 900.000 de euro în construirea a două piscine de 278 și respectiv 54 metri pătrați, precum și a unui jacuzzi, toate destinate vilelor de protocol de la Neptun. În 2013, RAAPPS a investit nu mai puțin de 1,5 milioane euro în renovarea vilelor de protocol de la Neptun.

Golf pe banii statului

Mai mult, potrivit imaginilor surprinse de G4Media.ro, în grădina vilei de protocol președintele Iohannis și-a amenajat un miniteren de golf cu trei găuri.

Iohannis este cunoscut ca un practicant al acestui sport, despre care spunea că nu este unul exclusivist.

„Mă bucur să întâlnesc aici atât de mulți oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă ocazia de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea acestor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a declarat Iohannis, în septembrie 2021.

În timpul mandatului de șef al statului, Klaus Iohannis a fost surprins de mai multe ori la Pianu de Jos, județul Alba, acolo unde se află un teren de golf profesionist cu 18 găuri.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW