Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


VIDEO Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat împotriva COVID-19: Am făcut-o pentru mine și cei din jurul meu și să dau încredere românilor

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 16 ianuarie 2021

Prim-ministrul Florin Cîțu s-a vaccinat, sâmbătă, împotriva COVID-19 la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”. Acesta a purtat un tricou cu mesajul „Împreună învingem pandemia”. 

Foarte ușoară această vaccinare, nu mi-am dat seama când mi-a făcut vaccinul. Mă bucur că am putut să mă vaccinez, am făcut-o pentru mine și cei din jurul meu și să dau încredere românilor. E important să înțelegem că, împreună cu păstrarea măsurilor de restricție, vaccinul și tratamentul, doar așa putem să învingem pandemia. Rămân la obiectivul că până în septembrie să avem 10 milioane de vaccinați”, a declarat Florin Cîțu, după vaccin.

În ceea ce privește lipsa vaccinurilor în România, Florin Cîțu a precizat că este o problemă ce ține o săptămână.

Etapa a doua a campaniei de vaccinare a început vineri, 15 ianuarie. Persoanele eligibile sunt persoanele de peste 65 de ani, persoanele cu boli cronice sau cele care activează în domenii esențiale pentru stat.

Ministrul Sănătății a anunțat, sâmbătă dimineață, că la Cluj și la București nu mai sunt locuri pentru etapa a doua a vaccinării anti-COVID-19.

Vlad Voiculescu susține că sunt mai multe persoane care își doresc imunizarea împotriva COVID-19 decât numărul de doze disponibile.

CITEȘTE ȘI: FOTO-VIDEO Președintele Klaus Iohannis a fost vaccinat împotriva COVID-19: Vaccinul este sigur, eficient și recomand tuturor vaccinarea

Vineri s-a vaccinat președintele României, Klaus Iohannis.

Sursă foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com