Sunday, July 3, 2022
Jurnalism corect


VIDEO Petrecere în plină pandemie de coronavirus într-o localitate din Argeș/ Primarul, prezent la eveniment

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 30 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Mai mulți săteni din localitatea Cicănești, județul Argeș, au participat la o petrecere într-un bar din sat pentru ziua unui consătean, în plină pandemie de coronavirus, nerespectând astfel Ordonanțele militar. Mai mult, printre participanți s-a aflat chiar și primarul localității.

Primarul susține că a văzut lumină în interiorul clădirii și, când a aflat că acolo este un sărbătorit, s-a dus să îi ducă un cadou.

Potrivit reprezentanților IPJ Argeș, în urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, au fost identificate persoanele care au participat la petrecere și au fost aplicate 12 amenzi, în valoare totală de 21.000 de lei.

„Atragem atenția tuturor cetățenilor cu privire la importanța, pentru noi toţi, a respectării restricțiilor impuse prin Ordonanțele Militare pentru perioada stării de urgenţă, și reamintim că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni, dar şi că necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză!

Vă rugăm să conștientizați importanţa măsurilor necesare în contextul situației epidemiologice din România, pentru limitarea riscului de răspândire a infectiei cu Coronavirus. Astfel, măsurile sunt cu caracter temporar şi trebuie interpretate în sensul de a limita, la nivel personal, riscul de a ne infecta, care va fi urmat de riscul de a transmite şi apropiaţilor această afecţiune”, transmite IPJ Argeș.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com