Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Gafă antologică făcută de Marcel Ciolacu. Premierul l-a confundat fostul prim-ministru al Portugaliei cu fotbalistul Rui Costa

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 4 octombrie 2024

Într-un discurs susținut joi, premierul Marcel Ciolacu l-a confundat pe fostul premier al Portugaliei, Antonio Costa, cu fotbalistul Rui Costa.

„În afară că am pierdut plus valoarea României, am pierdur și viitorul României. Pentru că toți tinerii acum muncesc, se dezvoltă profesional, își întemeiază familii în alte țări… Și un ultim lucru. Stăteam de vorbă cu Rui Costa (n.r. – Antonio Costa), fostul prim-ministru al Portugaliei. Și Portugalia a trecut printr-un asemenea abandon al țării”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Antonio Costa (62 ani) este fostul premier al Portugaliei. El a demisionat anul acesta din această funcție, în condițiile în care de la 1 decembrie o va prelua pe cea de președinte al Consiliului European.

Rui Costa (52 ani) este un fost fotbalist important al Portugaliei, campion european în 2004. A strâns 94 de selecții la națională și a marcat 26 de goluri. Și-a început cariera la Benfica și a mai jucat pentru Fiorentina și AC Milan, club cu care a câștigat UEFA Champions League.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW