Tuesday, June 28, 2022
Jurnalism corect


VIDEO Demolarea spațiilor comerciale de la metrou continuă: Gara de Nord, ultima stație care a rămas fără chioșcuri

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 22 aprilie 2021

Demolarea spațiilor comerciale amplasate în stațiile de metrou continuă. În cursul serii de miercuri, chioșcurile din stația Gara de Nord au fost dezafectate, potrivit unor imagini obținute de Main News. 

(Sursă video: imagini amator)

Sâmbătă, ministrul Transporturilor anunța că 63 de spații comerciale de la metroul bucureștean au fost dezafectate și le-a mulțumit primarilor Sectoarelor 1, 2, 4 și 6, dar și primarului general, Nicușor Dan, pentru implicare.

Mulțumesc primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, și 6, Ciprian Ciucu, care au desfășurat în ultimele 2 săptămâni activități de desființare a construcțiilor ilegale. Ieri seară(n.r. sâmbătă), într-o acțiune amplă, primăria sectorului 4 a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou (Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi). Mulțumesc d-lui. primar Băluță pentru mobilizarea excelentă”, scria Cătălin Drulă, sâmbătă, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Cine controlează sindicatul care a blocat circulația metrourilor/ Firma gestionată de sindicat, profit de peste 6 milioane de lei, în 2019 DOCUMENTE

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com