Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


USR suspendă activitățile publice de precampanie. Barna: Guvernul României trebuie să prezinte un plan de acțiune

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 10 martie 2020 Etichete: , ,

Președintele USR, Dan Barna, a anunțat că partidul pe care îl conduce a hotărât suspendarea activităților publice de precampanie desfășurate în stradă. 

„Am decis aseară, împreună cu colegii mei din USR, să suspendăm activitățile publice de precampanie desfășurate în stradă și activitățile door to door de distribuire directă de materiale de promovare, pentru a limita riscurile asociate în actualul context”, a anunțat Dan Barna, pe Facebook

Președintele USR susține că primele efecte ale crizei coronavirusului sunt resimțite de domeniul transportului, turismului, retailului și alimentației publice.

„Guvernul României trebuie să prezinte, în cel mai scurt timp posibil, un plan de acțiune pentru protejarea economiei și a locurilor de muncă în contextul crizei provocate de coronavirus. Domenii ca transporturile, turismul, retailul, alimentația publică, industria sunt cele care simt deja primele efecte. Vor urma, din păcate, și altele. Pentru a putea ieși din criză cu cât mai puține pagube e nevoie să fim pregătiți cu măsuri de sprijin pentru companii și angajații lor.

Este esențial în acest moment să existe un dialog real între actorii din economia reală și autorități. Instituțiile publice trebuie să aibă o atitudine proactivă, nu reactivă. În lipsa acestui dialog, efectele o să le vedem în bugetele publice și în cifrele agențiilor de ocupare a forței de muncă”, a mai spus Dan Barna.

sursa foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: mainnews.ro/usr-suspenda-activitatile-publice-de-precampanie-barna-guvernul-romaniei-trebuie-sa-prezinte-un-plan-de-actiune/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW