Thursday, September 29, 2022
Jurnalism corect


USR, reacție după ce fostul director Unifarm a fost trimis în judecată: Acești bani reprezintă probabil doar vârful icebergului când vine vorba de risipirea banului public pe timp de pandemie

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 2 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Uniunea Salvați România a reacționat, după ce fostul director Unifarm, Adrian Ionel, a fost trimis în judecată de către procurorii DNA. USR susține că suma de 780.000 de euro vehiculată în dosar ar fi doar vârful icebergului, când vine vorba de risipirea banului public în perioada pandemiei de coronavirus.

Fostul director al Unifarm a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție săvârșite în timp ce autoritățile gestionau criza provocată de pandemia de coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Fostul director Unifarm, Adrian Ionel, trimis în judecată de DNA

USR susține că suma vehiculată în dosar ce ar fi fost pretinsă de Adrian Ionel ar fi doar o parte din banii risipiți în ultima perioadă în sistemul de sănătate.

La începutul pandemiei, când fiecare dintre noi încerca să facă bine în comunitatea sa, în încercarea de a trece cu bine împreună peste încercările provocate de pandemie, Eugen Adrian Ionel, șeful Unifarm, cerea șpagă în valoare de 780.000 de euro pentru achiziția de măști.

Azi a fost trimis în judecată.

Avem încredere că justiția își va face treaba și în curând vom afla cine face parte din caracatița corupției din sistemul medical. Acești bani reprezintă probabil doar vârful icebergului când vine vorba de risipirea banului public pe timp de pandemie.

S-au cheltuit sume enorme sub pretextul urgenței mondiale, însă în România fondurile au ajuns de fapt la apropiații sistemului susținut de vechea clasă politică. În tot acest timp, sistemul medical românesc rămâne grav bolnav”, potrivit unei postări de pe Facebook a USR.

La începutul pandemiei, când fiecare dintre noi încerca să facă bine în comunitatea sa, în încercarea de a trece cu bine…

Publicată de Uniunea Salvați România – USR pe Vineri, 2 octombrie 2020

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com