Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


UPDATE Apel la 112: O tânără a reclamat că este ținută cu forța într-un apartament/Tânăra a declarat că a fost o farsă

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 23 august 2019 Etichete: ,

Poliția Capitalei anunță că, vineri, la ora 18.00, o tânără a apelat Dispeceratul 112 și a reclamat că este ținută cu forța într-un apartament. A indicat o zona, dar nu a putut da mai multe detalii. Ea a fost tot timpul în legătură telefonică cu polițiștii. În căutarea ei au fot angrenate forțe din întreaga unitate de poliție a Capitalei. 

UPDATE Polițiștii au găsit-o pe tânără în jurul orei 2 dimineața. Aceasta a declarat că totul a fost o farsă și că nu s-a aflat nicio clipă în pericol.

„În urma verificărilor și căutărilor efectuate de polițiștii D.G.P.M.B. cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., persoana care a efectuat apelul a fost depistată în jurul orei 02:00, în cursul zilei de astăzi. Persoana în cauză, o minoră de 16 ani, din județul Constanța, a declarat că nu s-a aflat în nicio clipă în pericol și că fost o farsă. Minora a fost condusă la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Sectorului 6, unde a fost audiată în prezența reprezentanțiilor D.G.A.S.P.C..

Precizăm că minora a furnizat pe durata convorbirilor telefonice cu operatorii 112 informații ce au fost verificate de polițiști și s-au dovedit ca fiind false. Cercetările au fost declansate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.”, spun autoritățile.

”Sper să nu fie o situație reală. Vă asigur că persoana va fi găsită. Nu am nicio îndoială că nu o vom identifica. Chiar astăzi cineva a sunat la 112 și a spus că este Alexandra Măceșanu. Ne-am mobilizat în urma acestui apel, am derulat procedura și am depistat persoana. A fost condusă la secție femeia care a sunat.”, a precizat, vineri seara, ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, la antena 3.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: mainnews.ro/update-apel-la-112-o-tanara-a-reclamat-ca-este-tinuta-cu-forta-intr-un-apartament-tanara-a-declarat-ca-a-fost-o-farsa/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you can find 81770 additional Information to that Topic: mainnews.ro/update-apel-la-112-o-tanara-a-reclamat-ca-este-tinuta-cu-forta-intr-un-apartament-tanara-a-declarat-ca-a-fost-o-farsa/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW