Thursday, March 28, 2024
Jurnalism corect


UPDATE A doua zi de reconstituiri în cazul crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă explică unde și cum a ucis-o pe Luiza Melencu

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 17 septembrie 2019 Etichete: , ,

Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, va fi scos marți din sediul IPJ Olt și va fi dus la reconstituirea crimei Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie, după ce a fost luată la ocazie de către bărbat.

Update: Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că dacă reconstituirea va fi făcută corect, mai exact, dacă Gheorghe Dincă va fi pus în situația de a explica ce a făcut și cum a făcut, atunci este foarte bine că este făcută.

„Iar dacă reconstituirea este făcută în sensul în care Dincă este învăţat ce să spună, cum să spună şi care dintre două trei variante pe care le are să o spună acum, atunci nu este benefică”, a continuat avocatul.

Situația este tensionată la Caracal. Încă de dimineață, reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu a început cu scandal la Caracal. Mama și mătușa tinerei au încercat să rupă cordonul forțelor de ordine și să ajungă la mașina în care era Gheorghe Dincă. Femeile au fost ținute cu greu departe de Gheorghe Dincă. La un moment dat, din cauza agitației, mamei Luizei i s-a făcut rău. A primit sprijin din partea forțelor de ordine, până la sosirea ambulanței.

Context

Luiza Melencu, o tânără în vârstă de 18 ani a dispărut în luna aprilie, după ce a fost luată la ocazie de către Gheorghe Dincă, un bărbat în vârstă de 57 de ani. Cazul său a luat amploare la sfârșitul lunii iulie, atunci când a dispărut o altă adolescentă, de 15 ani, Alexandra Măceșanu. Fata a apucat să sune de trei ori la poliție acuzând că a fost bătută și violată, însă agenții nu au găsit-o.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe ambele tinere. Despre Luiza, Dincă a spus că ar fi aruncat cadavrul fetei în râul Olt. De asemenea, anchetatorii au găsit, după indicațiile bărbatului, la liziera unei păduri din Caracal, saci cu cenușă și fragmente osoase umane, însă analizele nu au putut determina dacă sunt ale Luizei.

Dincă le-a arătat anchetatorilor, luni pas cu pas cum a omorât-o pe Alexandra. Rolul Alexandrei a fost jucat de o polițistă de la Serviciul Omoruri, scundă și șatenă, care ar avea aceleași date fizice ca ale fetei de 16 ani. Anchetatorii au vrut cu această ocazie să observe și cum se comportă Dincă în prezența unei fete care seamănă cu victima.

După reconstituirea posibilei crime a Alexandrei, Gheorghe Dincă a fost dus înapoi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

La reconstituirea crimei recunoscută de Dincă a participat și avocata din oficiu a acestuia dar și apărătorii familiei Măceșanu.

Vezi aici: Filmul reconstituirii presupusei crime din Caracal. Dincă le-a arătat pas cu pas anchetatorilor cum a omorât-o pe Alexandra

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 89683 more Information to that Topic: mainnews.ro/update-a-doua-zi-de-reconstituiri-in-cazul-crimelor-de-la-caracal-gheorghe-dinca-explica-unde-si-cum-a-ucis-o-pe-luiza-melencu/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com