Sunday, July 7, 2024
Jurnalism corect


Unul dintre prietenii lui Vasile Badea, poreclit „Spartacus”, a fost reținut după ce s-a filmat în timp ce amenința polițiștii

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 26 aprilie 2020 Etichete: , , , ,

Scandalul care a avut loc în prima zi de Paște, în cartierul Rahova din București, e departe de a se termina. Polițiștii din Capitală s-au autosesizat după ce, în spațiul public, a fost distribuit un clip video în care unul dintre amicii lui Vasile Badea zis „Spartacus”, s-a filmat în timp ce îi amenința pe oamenii legii și promitea că se va ocupa personal de polițiștii care „i-au bătut prietenii”.

Astfel, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a preluat cercetările, iar în baza unui mandat de aducere emis de magistrați, polițiștii l-au depistat pe amicul lui Vasile Badea și l-au condus la audieri la sediul Secției 24 Poliție.

După audierea acestuia, procurorul care se ocupă de caz a dispus continuarea cercetărilor legate de acest eveniment sub măsura preventivă a reținerii, urmând a fi prezentat Judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă.

Pe pagina personală de Facebook a lui Gabriel Terry apar numeroase mesaje în care amenință și înjură oamenii legii. Într-unul dintre acestea, bărbatul se arată indignat de faptul că polițiștii și jandarmii „poate să bată pe oricine vrea”.

„Uitați fraților așa au făcut și cu prietenii mei așa m au injurat și pe mine și toți prietenii, și acum vor sa facă iar Cum au făcut cu amărâții ăstia de ia spart în bătaie ca ei sunt mai „bombardieri” ca noi doar ca ei au imunitate și pot face ce vor.

Pot înjura de morții, de familie, copi…..etc

Poate sa bata pe oricine vrea începând de la copii, femei, bătrâni. ….etc

Noi nu avem voie nici măcar sa deschidem gura !!!!!!”, a scris bărbatul într-una dintre postările sale referitoare la oamenii legii.

Ba mai mult, într-un clip video postat de wowbizz, bărbatul se jură pe familia lui că ”dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficații în voi”.

Scandalul din Rahova

Imensul scandal a început duminică seară. A fost nevoie de intervenția oamenilor legii. Peste 37 de persoane au fost conduse la secție pentru audieri.

Vasile Badea, poreclit Spartacus, este cel care a instigat la acte de violență în prima zi de Paște. Bărbatul s-a filmat și a pus imaginile pe Facebook.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copiii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!”, sunt cuvintele bărbatului din noaptea de duminică.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW