Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Unul dintre cei mai importanți traficanți din Europa, prins de polițiștii antidrog

By Daniela Eremia , in Justitie Stirile zilei , at 22 noiembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Unul dintre cei mai importanți traficanți din Europa a fost prins în flagrant de către polițiștii antidrog în timp ce vindea cinci kilograme de cannabis. Drogurile erau aduse din Spania și din vânzarea lor, traficantul a câștigat 16.000 de euro.

Traficantul cunoscut cu antecedente penale pentru infracțiuni de trafic de stupefiante și pe teritoriul Franței,  a introdus și pe teritoriul României, prin intermediul unor firme de curierat, cantități mari de droguri procurate din Spania, pentru a le vinde diferitelor persoane.

În trecut, traficantul a fost condamnat în Franța la 10 ani de închisoare pentru trafic internațional de droguri, în cantități mari. El era cunoscut ca unul dintre cei mai importanți traficanți europeni care aproviziona cu cannabis adus din Spania mai multe state europene”, potrivit poliției antidrog.

Acesta a fost prins joi în timp ce încerca să vândă cinci kilograme de canabis, pentru suma de 16.000 de euro.

„În ziua se 21.11.2019, polițiștii antidrog din capitala au executat un flagrant spectaculos, ocazie cu care au prins în flagrant unul dintre cei mai importanți traficanți din Europa, chiar în timp ce vindea  cinci kilograme de cannabis, pentru care tocmai încasase 16.000 €”, a mai precizat sursa citată.

Asupra bărbatului s-au găsit suma de 16.300 de euro și 595 de lei, un pistol cu glonț letal încărcat, cu cinci cartușe.

„ În momentul tranzacției, traficantul era pregătit pentru o eventuală ripostă, având la îndemâna  (în cotiera bolidului de lux) o armă de foc cu glonț, letală, încărcată, în care se aflau cinci cartușe”, s-a mai precizat în comunicatul poliției antidrog.

Bărbatul a fost reținut în vederea săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri, deținerea și portul armelor letale și a muniției.

Sursă foto : poliția antidrog

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com