Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Un polițist de 24 de ani s-a împușcat în cap / UPDATE Tânărul a murit la spital

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 28 ianuarie 2021

UPDATE Tânărul a murit, după ce a fost internat la spital.

Un polițist de 24 de ani s-a împușcat în cap în sediul Poliției din orașul Baraolt, județul Covasna. Tânărul a supraviețuit și se află sub supravegherea medicilor, în stare gravă.

Acesta a fost găsit de colegii săi într-o cameră din secția de Poliție din orașul Baraolt. Din primele informații, ar fi vorba de o tentativă de sucid.

Polițistul ar suferi de depresie și a mai avut o tentativă de a-și pune capăt zilelor, potrivit unor surse MainNews.ro.

Comunicatul transmis de IPJ Covasna

„La data de 28 ianuarie a.c., un agent de poliție, de 24 de ani, din cadrul Poliției Orașului Baraolt, a fost găsit de către colegii acestuia într-o cameră din sediul poliției, prezentând o plagă împușcată la nivelul capului. La momentul în care a fost găsit, polițistul prezenta semne vitale. La fața locului a fost solicitat imediat un echipaj medical, care după intervenție, l-a transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. La acest moment, polițistul este internat la o unitate medical în stare gravă, comatoasă. În continuare, se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul. Polițistul își desfășoară activitatea în cadrul I.P.J. Covasna din anul 2019, fiind absolvent al unei școli de agenți de poliție. Din primele verificări, este vorba de o tentativă de suicid”

Sursă foto: Politia Romana

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: mainnews.ro/un-politist-de-24-de-ani-s-a-impuscat-in-cap-tanarul-a-supravietuit-si-se-afla-sub-supravegherea-medicilor/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *