Sunday, July 7, 2024
Jurnalism corect


Un polițist a fost mușcat de o femeie la o secție de votare din Dolj

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 9 iunie 2024 Etichete: , , ,

Un polițist prezent la o secție de votare din județul Dolj a recurs la utilizarea sprayului lacrimogen după ce un bărbat a devenit violent. În timpul conflictului, partenera acestuia l-a mușcat pe polițist de mână.

Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj a informat că un agent de poliție aflat la secția de votare nr. 299 din Cerăt a intervenit pentru a gestiona aglomerația creată la intrare.

În timpul incidentului, concubina bărbatului agresiv a mușcat mâna polițistului, însă acesta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, au declarat reprezentanții poliției. Cele două persoane au fost reținute și vor fi investigate pentru ultraj. Polițistul implicat a fost înlocuit din serviciul de protecție.

De asemenea, o femeie din Filiași, județul Dolj, este investigată pentru instigare la fraudă electorală după ce ar fi oferit unui alegător șapte buletine de vot, conform informațiilor furnizate de IPJ și citate de Agerpres.

„În dimineaţa zilei de 9 iunie, ora 07,16, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la Secţia de votare nr. 217 – Bâlta, locţiitorul secţiei de votare, o femeie de 54 de ani, din oraşul Filiaşi, a înmânat unui alegător cinci buletine de vot pentru alegerea primarului oraşului Filiaşi şi două pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean. Bărbatul în cauză a sesizat membrilor secţiei de votare faptul că a primit mai multe buletine de vot, acestea fiind restituite”, precizează IPJ Dolj.

foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW