Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Un loc de joacă unic în Bucureşti va fi amenajat în parcul Regele Mihai I, anunță Nicușor Dan

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 13 iunie 2022

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a anunțat luni, 13 iunie, că un loc de joacă unic în Bucureşti va fi amenajat în zona de nord a parcului Regele Mihai I. Parcul va avea o suprafață de 500 de metri pătrați, conform edilului. Studiul de fezabilitate va fi demarat zilele viitoare și va dura 6 luni.

„Demarăm zilele următoare, prin ALPAB, realizarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii „Parc freerun şi parkour pentru copii şi adolescenţi”, unul din cele 4 proiecte câştigătoare în cadrul procesului de bugetare participativă din 2021.

Proiectul presupune amenajarea unui loc de joacă unic în Bucureşti, cu o suprafaţă de 500 mp, în zona de nord a parcului Regele Mihai I, pe amplasamentul numit „la Rampe””, a anunțat Nicușor Dan luni.

Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 500.000 lei cu TVA.

„Investiţia se adresează copiilor cu vârsta de peste 12 ani, care vor avea posibilitatea practicării sportului în aer liber într-un cadru special conceput pentru ei şi care întruneşte criteriile de siguranţă necesare.

Durata estimată a realizării studiului de fezabilitate este de 6 luni, iar valoarea contractului pentru realizarea acestuia este de 25.000 lei fără TVA. Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 500.000 lei cu TVA”, a mai precizat primarul general.

Foto: Facebook/ Nicușor Dan

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/un-loc-de-joaca-unic-in-bucuresti-va-fi-amenajat-in-parcul-regele-mihai-i-anunta-nicusor-dan/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *