Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Un hoț prahovean a fost împușcat de polițiști după ce a fost prins în flagrant

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 1 februarie 2020 Etichete: , , , ,

Un bărbat din Prahova urmărit pentru furt calificat a fost prins de către polițiști în timp ce încerca să pătrundă prin efracție într-o clădire din localitatea Zamfira. La vederea echipajului de poliție acesta a încercat să fugă, iar pentru a-l opri, oamenii legii au folosit arma.

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană încearcă să dea o spargere într-o locuință din localitatea Zamfira.

La vederea polițiștilor, prahoveanu a încercat să fugă, fiind imobilizat după ce a fost împușcat în mână.

În urma uzului de armă,  bărbatul a suferit o plagă împușcată la nivelul brațului, fiind transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale”, potrivit IPJ Prahova.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani era condamnat pentru furt calificat și dat în urmărire generală pentru că se sustrăgea de la executarea pedepsei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești”, mai explică oamenii legii.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/un-hot-prahovean-a-fost-impuscat-de-politisti-dupa-ce-a-fost-prins-in-flagrant/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *