Wednesday, February 28, 2024
Jurnalism corect


Un deputat român a ajuns vineri la Kiev: Președintele Parlamentului mi-a mulțumit pentru ajutorul oferit de români

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 24 februarie 2023 Etichete: , , ,

Deputatul USR Iulian Bulai s-a aflat vineri, 24 februarie, la Kiev, unde s-a comemorat un an de la declanșarea războiului asupra Ucrainei.

În cadrul vizei sale, Iulian Bulai a discutat și cu președintele Parlamentului Ucrainei, Ruslan Stefanciuk, care i-a mulțumit pentru ajutorul acordat de către români.

„Acum un an începea invazia. Sunt la Kiev pentru această comemorare. Am aprins o lumânare în memoria victimelor și a eroilor care ne apără libertatea. De asemenea am asistat la ședința comemorativă a Parlamentului Ucrainei: rezistența și curajul lor sunt impresionante! Președintele Parlamentului Ucrainei mi-a mulțumit personal pentru ajutorul oferit ucrainenilor de către toți românii. I-am spus că îi vom susține mai departe. Ucraina trebuie să câștige războiul! Îi vom susține până la capăt”, a afirmat Iulian Bulai.

CITEȘTE ȘI: Mesajul premierului la un de război în Ucraina: Azi vorbim, de fapt, despre eșecul strategic imens al puterii de la Moscova

CITEȘTE ȘI: Un an de război la graniță – Lecţiile din Ucraina pentru orice conflict viitor

CITEȘTE ȘI: Zeci de mii de crime de război comise într-un an. Cazurile care au scos la iveală consecințele invaziei ruse în Ucraina

Sursa foto: Președinția Ucrainei

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com