Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Un deputat PNL propune dublarea amenzilor pentru apelurile false la 112/Câte sancțiuni au fost aplicate în 2019

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 30 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Florin Roman propune dublarea amenzilor pentru persoanele care dau apeluri false la 112. Deputatul PNL a anunțat depunerea unui amendament prin care sancțiunile pentru apelurile false sau abuzive  la numărul unic de urgență să  fie majorate.

Doar în 2019 au fost aplicate 31.200 de sancțiuni contravenționale pentru apelurile false sau abuzive la 112

„Este răspunsul oficial al noului ministru de Interne, Marcel Vela, la o interpelare pe care i-am adresat-o. Regretabil este faptul ca un număr atât de mare de persoane nu conştientizează ca un apel fals la 112 poate împiedica poliţistul sa intervină la o crima, sau medicul la un caz de salvare a unei vieţi. Pentru tineri teribilişti, apelarea falsă la 112 a devenit o joacă, iar fenomenul capătă proporţii îngrijorătoare. În calitate de deputat liberal am depus un amendament, prin care propun dublarea amenzilor, pentru cei care dau apeluri false sau abuzive la 112”, spune liderul deputaţilor PNL, într-un comunicat de presă.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: mainnews.ro/un-deputat-pnl-propune-dublarea-amenzilor-pentru-apelurile-false-la-112-cate-sanctiuni-au-fost-aplicate-in-2019/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *