Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Un copil de 11 ani a fost împușcat de un adolescent cu o armă airsoft

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 3 iunie 2023 Etichete: , , , , ,

Un copil în vârstă de 11 ani din Suceava a fost împușcat în ochi, serile trecute, de un alt adolescent de 17 ani, cu un pistol de airsoft. Copilul a ajuns la spital cu o plagă oculară gravă, fiind apoi transferat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, au confirmat medicii acestei unități medicale, sâmbătă, 3 iunie.

Incidentul a fost raportat Inspectoratului de Poliție Iași, iar polițiștii au deshis deja un dosar penal în acest caz, deși armele de tip airsoft nu sunt supuse autorizării.  Potrivit primelor informații, copilul ar fi fost împușcat în parc, în timp ce se juca. Adolescentul care deține arma airsoft s-ar afla în grija bunicilor, potrivit Agerpres. Medicii spun că fac tot posibilul pentru ca minorul să nu aibă vederea afectată, potrivit sursei citate.

În ultimul timp, au fost semnalate mai multe cazuri în care adolescenții folosesc arme de tip airsoft sau chiar pistoale de jucărie, inspirați după atacul din Serbia, provocat de elevul de 13 ani. Main News a cerut opinia psihologilor cu privire la aceste comportamente. O puteți citi aici.

CITEȘTE ȘI:  George Roman, director la „Salvați Copiii”: România are legislație pentru combaterea hărțuirii la școală, dar nu se aplică

Sursă foto: Europa FM

Comentarii