Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Un copil a fost înjunghiat de un necunoscut în centrul municipiului Botoșani

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 8 noiembrie 2020

Un copil de 16 ani a fost înjunghiat duminică de un necunoscut în centrul municipiului Botoșani. Tânărul este conștient, cooperat, și a fost transportat cu ambulanța la Compartimentul de Primiri Urgențe al spitalului județean în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Polițiștii efectuează cercetări în acest caz pentru a stabili identitatea agresorului, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

Comunicatul transmis de Poliția Botoșani

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un minor de 16 ani din municipiul Botoșani, ar fi fost victima unei agresiuni în timp ce se deplasa pe Pietonalul Unirii din oraș.

Din primele verificări a rezultat faptul ca minorul ar fi fost înjunghiat în zona hemitoracelui drept, posterior, de persoane necunoscute, iar in urma agresiunii a reușit să ajungă la domiciliul său, de unde a fost efectuat apelul prin SNUAU 112.

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toate echipajele aflate in teren desfășoară activități specifice pentru identificarea autorului faptei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând sa se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta.

Sursa: Poliția Română

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *