Saturday, September 30, 2023
Jurnalism corect


Un bărbat şi fiul său în vârstă de un an, găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia

By Redactia , in Stirile zilei , at 26 martie 2023

Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia. Poliţiştii anchetează o posibilă crimă, urmată de o sinucidere. Bărbatul ar fi vrut să se răzbune pe mama copilului, care nu a vrut să se împace cu el. Femeia a suferit un şoc şi a fost dusă la spital.

În noaptea de 25/26 martie, în jurul orei 01:00, o femeie de 25 ani din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-şi îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 ani, din Alba Iulia.

Iniţial, bărbatul a răspuns la telefon şi a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-şi disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon şi nici la uşa apartamentului în care locuia cu chirie.

Polițiștii au așteptat 3 ore la ușă

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament.

Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia. În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți decedați, spânzurați”, a anunțat Poliția.

Polițiștii susțin că anchetatorii au reușit să intre în apartament la aproximativ 3 ore de la apelul 112.

În apartament au fost găsiţi decedaţi, spânzuraţi, bărbatul şi copilul.

Principalul motiv al crimei ar fi avut drept cauză răzbunarea

Bărbatul găsit mort împreună de copilul său se despărţise de mama celui mic în urmă cu un an, iar femeia a refuzat să se împace cu el. Acesta ar fi motivul pentru care tânărul a decis să îşi omoare fiul, spun vecinii bărbatului.

Tânărul locuia cu chirie de aproape doi ani, în apartamentul în care cei doi au fost găsiţi morţi, iar după despărţirea de partenera sa bărbatul a fost văzut foarte rar împreună cu copilul.

La aflarea veştii, mama băieţelului a intrat în stare de şoc şi a fost dusă la spital. După ce a fost stabilizată, a mers la poliţie pentru a da declaraţii.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW