Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Un bărbat care a vrut să-și dea foc a fost oprit la timp de jandarmi și polițiști

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 5 iunie 2023 Etichete: , ,

Un bărbat din județul Vâlcea ani a încercat să-și pună capăt zilelor, luni, 5 iunie, după ce s-a stropit cu benzină și a amenințat că își dă foc. Polițiștii și jandarmii au intervenit și l-au împiedicat pe bărbat să-și ducă gestul extrem până la capăt. La acest moment, bărbatul în vârstă de 56 de ani primește îngrijiri medicale la spital.

„Forţele de ordine au abordat situaţia cu profesionalism, încercând să stabilească o comunicare eficientă cu bărbatul în cauză, în scopul de a-l convinge să renunţe la gestul extrem. În timp ce se dialoga cu bărbatul, un jandarm şi un alt poliţist s-au deplasat într-o altă zonă a locaţiei, având în vedere că acesta nu îi observa şi profitând de această oportunitate, aceştia s-au apropiat discret prin spatele bărbatului, reuşind să-l imobilizeze”, a transmis al IPJ Vâlcea, potrivit Agerpres.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele care l-au determinat pe acest bărbat să apeleze la sinucidere, însă, dacă se constată că există riscul să-și pună viața în pericol, auoritățile pot emite un ordin pentru internare nevoluntară(n.r. măsură juridică prin care se protejează viața persoanelor cu anumite afecțiuni psihice).

Sursă foto: Poliția Română

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW