Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Un autobuz plin cu români s-a răsturnat în Spania. Doi oameni au murit

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 18 mai 2022

Două persoane au murit și trei au fost grav rănite după ce un autobuz care transporta cincisprezece persoane la locul de muncă s-a răsturnat miercuri, 18 mai, în orașul sevillan Pedrera, relatează publicația locală Diario de Sevilla. Primarul localității, Antonio Nogales, a confirmat la scurt timp că este vorba de doi imigranți de naționalitate română care se îndreptau spre Antequera (Malaga), pentru a culege usturoi.

Autobuzul, în care se aflau 15 muncitori, toți români, s-a răsturnat la ieșirea din Pedrera, mergând în direcția La Roda de Andalucía, pe A-8327. Serviciile de sănătate, Poliția Locală, Garda Civilă și pompierii din parcurile Estepa și Osuna au fost desfășurați în zonă.

Cincisprezece persoane se aflau în autobuz, pe lângă șofer. Ocupanții autocarului, potrivit unor surse municipale, erau muncitori sezonieri români.

Nogales a declarat pentru Radio Canal Sur că autobuzul i-a preluat pe conaționali din mai multe orașe din regiune.

În jur de douăzeci de persoane au fost rănite în total și au fost transportate la spital, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat negativ pentru alcool și droguri.

Traficul rutier în zonă a fost oprit pe ambele sensuri.

Foto: Pixabay

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information to that Topic: mainnews.ro/un-autobuz-plin-cu-romani-s-a-rasturnat-in-spania-doi-oameni-au-murit/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *