Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Trustul de Clădiri Metropolitane a reluat lucrările la Pasajul Doamna Ghica

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 18 iulie 2021

Impulsionați de Primăria Capitalei prin plata restanțelor, angajații companiei municipale Trustul de Clădiri Metropolitane au reluat lucrările la Pasajul Doamna Ghica. TCM a început lucrările pe sensul Colentina-Petricani iar echipa de execuție și-a concentrat eforturile în vederea configurării trotuarului pentru a fi redat circulației, susțin reprezentanții companiei, în cel mult 15 zile.

În ceea ce privește realizarea sistemului rutier la nivel de asfalt, TCM și-a propus să fie definitivat până la sfârșitul lunii iulie.

Context

Cu toate că ar fi trebuit finalizat, conform contractului, până pe 16 august 2020, lucrările la Pasajul Doamna Ghica se află într-un stadiu de aproximativ 50%. Valoarea totală a contractului încheiat cu Trustul de Clădiri Metropolitane este de 130,94 milioane lei (TVA inclus).

În bugetul aprobat de Consiliul General a fost prevăzută suma de 39 milioane lei pentru acest proiect. La această sumă se vor adăuga alte 30 milioane lei, suma prevăzută în bugetul Primăriei Sectorului 2.

Sursa foto: Peundemerg.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com