Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


Trapperul Yakki, reținut după ce și-a agresat iubita SURSE

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 20 decembrie 2023

Trapperul Yakki, pe numele său Duțoniu Mihai Denis, a fost reținut de polițiști după ce și-ar fi bătut iubita într-un apartament din Capitală. Ca să scape de lovituri, Bâgu Anne Mary s-ar fi refugiat în casa unei vecine, potrivit surselor Main News. 

Cântărețul ar fi intrat cu forța și în apartamentul vecinei, unde ar fi distrus ușile și mobilierul, continuând să își bată partenera. Vecinii au fost cei care au alertat poliția.

Totodată, femeia ar fi povestit polițiștilor că a mai fost agresată fizic de către autor în urmă cu o zi, fiindu-i smulsă o unghie.

Cu ocazia examinării medico-legale a persoanei vătămate, s-a constatat că femeia prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu un corp dur și necesită pentru vindecare un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale.

Împotriva autorului a fost emis ordin de protecție provizoriu de către polițiștii Secției 2, pentru o perioadă de 5 zile.

Bâgu Anne Mary este de asemenea cunoscută în mediul online, aceasta fiind dansator și influencer. Femeia s-a aflat pe locul 10 în topul persoanelor căutate de români pe Google în anul 2022.

Foto: captură You Tube / BVCOVIA

Comentarii