Sunday, June 23, 2024
Jurnalism corect


Traian Băsescu, la depunerea candidaturii: Voi face peste 30 la sută în opțiunile de vot

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 16 august 2020 Etichete: ,

Traian Băsescu și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Fostul Președinte al Țării este încrezător în șansele sale, spunând că poate obține peste 30 la sută la viitoarele alegeri locale. 

Fostul Primar al Capitalei a ținut să precizeze că poluarea și traficul sunt cele mai mari probleme ale Bucureștiului, iar, întrebat fiind de cazul Constanda, acesta a spus că își propune să îl rezolve în trei ore.

Îmi propun ca în trei ore să ajung la o înțelegere cu Constanda. În urma unei discuții pe care am avut-o cu consilierii PMP, le-am spus să nu mai voteze împotriva proiectului, dacă sunt criterii politice. În general, abordarea mea a fost ca niciun Consiliu Local să nu fie blocat pe criterii politice. Acolo unde sunt proiecte bune pentru comunitate, ele să fie votate”, a declarat Traian Băsescu.

Acesta este încrezător în șansele pe care le are la Primăria Capitalei, spunând că poate obține peste 30% din voturi, iar, referitor la contracandidații săi, Gabriela Firea și Nicușor Dan, acesta a precizat că, în campania electorală, vulnerabilitățile fiecăruia o să iasă la iveală.

O să aflați vulnerabilitățile lor în campanie. Și pe ale lor, și pe ale mele. N-am o analiză pe rupturi, am o analiză pe electorat. Voi face peste 30 la sută în opțiunile de vot. Vom vedea dacă asta va fi suficient”, a declarat fostul Președinte al României.

Referitor la Moțiunea de Cenzură care va fi depusă luni în Parlamentul României, acesta a declarat că PMP rămâne loial PNL, chiar dacă aceștia i-au „umilit”.

PMP va rămâne loial alianței cu PNL, chiar dacă ne-au făcut ce ne-au făcut și au determinat intrarea mea în această cursă. Ne-au umilit. La 6 luni ne-au spus că mergem în alianță la București, iar cu o săptămână înainte ne-au spus că nu se mai poate. Asta nu înseamnă că nu ne vom ține cuvântul și îi vom susține până la ultimul vot”, a afirmat Traian Băsescu.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *