Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Tragedia de la Rafinăria Petromidia: Femeia care a căzut într-un bazin cu azot a murit la spital

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 18 mai 2023 Etichete: , , ,

Femeia în vârstă de 38 de ani care a căzut într-un bazin cu azot la Rafinăria Petromidia din Năvodari a murit joi, 18 mai, la spital. Starea ei de sănătate s-a deteriorat semnificativ și, în ciuda eforturilor medicale, nu a putut fi salvată, notează News.ro. 

„În cursul acestei zile, starea de sănătate a angajatei Rompetrol Rafinare, internată în Spitalul Judeţean Constanţa, s-a agravat semnificativ. În pofida eforturilor susţinute depuse de personalul medical, evoluţia afecţiunilor sale nu a fost compatibilă cu viaţa, potrivit medicilor care s-au ocupat de caz. Compania îşi exprimă regretul profund pentru pierderea celor doi colegi răniţi în incidentul de sâmbată, 13 mai 2023, în incinta rafinăriei Petromidia, în instalaţia de Polipropilenă (PP), secţia de granulare”, a transmis Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice al KMG International.

Duminică, 14 mai, doi angajați ai Rafinăriei Petromidia, respectiv o femeie și un bărbat, au căzut într-un rezervor de preparare a unui stabilizator și și-au pierdut cunoștința.

În urma accidentului de muncă, bărbatul a decedat, iar femeia a fost transportată la spital.

IPJ Constanța a anunțat, duminică, 14 mai, că a deschis dosar penal în urma tragicului incident. De asemenea, Inspectoratul Teritorial de Muncă a confirmat că face o anchetă, distinctă de cea a Poliției, având în vedere că sunt indiciii privind un accident de muncă.

Foto: Inquam Photos / Bogdan Chesaru

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW