Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Trafic îngreunat pe centura Brașovului după un accident tragic: O femeie a fost ucisă pe trecerea de pietoni

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 4 septembrie 2024 Etichete: , , ,

O femeie a fost lovită mortal miercuri dimineață pe o trecere de pietoni situată pe centura ocolitoare a municipiului Brașov. În prezent, traficul rutier este restricționat, fiind permisă circulația alternativă pe un singur sens, pentru a permite desfășurarea investigațiilor necesare.

Incidentul s-a petrecut pe centura ocolitoare 1K din Brașov, iar Centrul Infotrafic al Poliției Române a confirmat că victima traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

”În incident a fost implicat un autoturism, care a surprins şi accidentat o femeie, aflată în traversarea străzii. În urma coliziunii, femeia a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, pentru care a fost declarat decesul”, transmit oficialii Poliţiei Braşov.

O echipă de polițiști rutieri și criminaliști se află la fața locului, efectuând cercetările necesare pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei.

În acest moment, traficul este controlat de poliție și se desfășoară pe un singur fir, alternativ, iar reluarea normală a circulației este estimată în jurul orei 11:00.

Poliția Rutieră din Brașov îi sfătuiește pe șoferi să fie atenți, să adapteze viteza la condițiile de drum și să urmeze instrucțiunile autorităților prezente la fața locului.

foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW