Sunday, December 10, 2023
Jurnalism corect


Trafic de droguri la Penitenciarul Giurgiu. Un angajat a fost prins cu comprimate de dianabol

By news.ro , in Stirile zilei , at 3 aprilie 2023 Etichete: , , ,

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu este cercetat pentru trafic ilicit de substanţe dopante cu grad mare de risc. Acesta a fost prins la intrarea în serviciu cu aproape 400 de comprimate de dianabol.

La data de 1 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului ilicit de substanţe dopante, în Penitenciarul Giurgiu (…) A fost depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Bucureşti, angajat în cadrul penitenciarului, în timp ce, la intrarea în serviciu, ar fi deţinut, în bagajul personal, 396 de comprimate de dianabol, ce conţin metandienonă, substanţă dopantă cu grad mare de risc”, a trasnmis, luni, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că bărbatul în cauză, la data de 31 martie, ar fi preluat de la o benzinărie din municipiul Giurgiu comprimatele respective, iar, la data de 1 aprilie, le-ar fi transportat la sediul instituţiei unde îşi desfăşoară activitatea şi le-ar fi introdus, în scopul livrării unor persoane private de libertate.

Potrivit poliţiştilor, în cursul zilei de luni bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Sursă foto: Poliția Română

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW