Monday, December 11, 2023
Jurnalism corect


Tomac, despre conflictul Iran-SUA: Mulți politicieni europeni încearcă să o facă pe neutrii/ Nu cu Putin trebuie să discutăm, ci cu Trump

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 8 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Europarlamentarul PMP, Eugen Tomac, a transmis, miercuri, că este alături de Statele Unite în conflictul cu Iran pentru că un aliat trebuie susținut politic. Tomac a precizat că trebuie să discutăm cu Trump, „des și mult în aceste zile”. 

Știm ce urmează după această tăcere. Statele Unite pregătesc un răspuns pe măsura atacului iranian asupra bazelor americane din Irak.
Observ că mulți politicieni europeni încearcă să o facă pe neutrii în acest conflict. Abordarea lui Macron de a o face pe mediatorul este profund greșită. Nu cu Putin trebuie să discutăm, ci cu Trump. Des și mult înaceste zile.
Nu am nicio reținere în a spune că sunt alături de Statele Unite în totalitate. Cred că în momente de criză, un aliat trebuie susținut politic. Este esential să fim solidari, mai ales în cazul unor astfel de crize militare”, a scris Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com