Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL, scandări injurioase la adresa PSD UPDATE

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 12 septembrie 2022 Etichete: , , ,

UPDATE Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a comentat, luni, injuriile aduse de tinerii din PNL social-democraţilor. Ea a spus că este păcat că presa pune „etichete din pricina unor mitocani” şi a anunţat că, pe viitor, vor fi mult mai atenţi la selecţia celor care merg în aceste şcoli de vară, pentru că acele două trei exemplare aruncă o imagine foarte proastă.

„Am văzut mesajele, evident că nu au nicio scuză, cu asta trebuie să încep. O mână de tineri, mai spre dimineaţă au avut un comportament absolut deplasat. Am văzut scuzele pe care preşedinta TNL le-a adresat public colegilor. Din păcate, un eveniment care a fost foarte, foarte bun, cu peste 1.000 de tineri, a fost transformat de acest incident într-un eveniment nefericit. Pe viitor, vom fi mult mai atenţi la selecţia celor care merg în aceste şcoli de vară pentru că acele două trei exemplare aruncă o imagine foarte proastă”, a spus Gorghiu.

Știrea inițială

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema „Next Level Leadership” au scandat în repetate rânduri injurii la adresa PSD, în timpul petrecerii care a urmat dezbaterilor. Liderul TNL, Mara Mareş, a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru aceste comportamente inacceptabile. 

Imagini distribuite în spaţiul public arată cum mai mulţi participanţi la petrecerea TNL desfăşurată după lucrările Şcolii de vară, desfăşurate pe litoral, la Venus, folosesc expresii jignitoare la adresa partenerilor de guvernare.

Printre hohote de râs, tinerii liberali au scandat de mai multe ori „m..e” PSD.

După apariţia imaginilor, liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze, promiţând că protagoniştii vor fi identificaţi şi că vor avea loc discuţii pe acest subiect,

„Îmi cer scuze în numele Tineretului Naţional Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc ca am aflat acum puţin timp şi cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect.  Zilele petrecute la Şcoala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activităţi ne caracterizează, iar pe altele le regretam”, a transmis Mara Mareş, conform G4Media.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW