Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Tânără de 19 ani, racolată prin metoda „LoverBoy”.  Un bărbat din Dolj i-a promis că se vor căsători și a forțat-o să se prostitueze/Inculpatul, arestat preventiv pentru 30 de zile

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 18 septembrie 2019 Etichete: , , ,

O tânără în vârstă de 19 ani a căzut pradă metodei LoverBoy. Un bărbat de 24 de ani din Craiova a abordat-o, a profitat de vulnerabilitatea ei și i-a promis că se vor căsători. Fata s-a îndrăgostit neștiind că defapt este victima unei persoane care o va oblige să se prostitueze.

Fata a fost abordată în luna aprilie, în localitatea Podari, județul Dolj, de un bărbat care locuia într-o comună din apropiere. Conform procurorilor, acesta a comis mai multe infracțiuni pe teritoriul Italiei, fiind condamnat la 4 ani și 4 luni de închisoare, de Tribunalul din Milano, pentru furt.

Eusebiu Panțiu a profitat de naivitatea tinerei și de faptul că aceasta avea o situație materială precară și i-a promis că se vor căsători.

Tânăra de 19 ani s-a îndrăgostit și a acceptat să înceapă o relașie amoroasă cu el. Bărbatul i-a promis un viitor împreună însă i-a ascuns faptul că era căsătorit.

Câștigându-i încrederea, bărbatul a luat-o pe fată și a adăpostit-o la domiciliul său din Cerăt, Dolj, interzicându-i să comunice cu familia sau cu prietenii. Părinții fetei știau că aceasta are o relație cu Panșiu și ar fi aflat că fiica lor se prostituează, însă inculpatul a fi negat. Pentru a rupe orice legătură cu familia fetei, bărbatul schimba frecvent numerele de telefon.

După puțină vreme bărbatul a început să o bată și să o forțeze să se prostitueze ”la stradă”, timp de câteva luni. După circa o săptămână, inculpatul a dus-o pe tânără pe centrua de nord a orașului Craiova și a obligat-o, prin amenințări și acte violență fizică, să se prostitueze.

Timp de 3 luni, fata a produs în fiecare zi între 700 și 1500 de lei, banii revenindu-i în totalitate inculpatului.

Eusebiu Panțiu intenționa să o ducă pe fată în Germania pentru a câștiga mai mulți bani de pe urma ei, iar în acest sens i-a reținut buletinul. Din Germania bărbatul primea bani periodic de la o femeie cu care avea copii dintr-o relație anterioară.

Fata s-a prostituat până la sfârșitul lunii august, când a reușit să fugă de inculpat, ajutată fiind de o altă fată care se prostitua în zonă. Conform acesteia din urmă, victima se plângea constant la ea că “trăiește rău” cu Panțiu, dar că îl iubește. Ea spune că fata era bătută adesea de bărbat pe motiv că nu producea destui bani, ba chiar o forța să stea mai mult timp pe centură. Fata care se prostitua a mai spus la audieri că știe de la victimă că aceasta avea un copil cu vărul inculpatului.

Tânăra a fugit acasă la părinții ei, în Podari, însă bărbatul de care se îndrăgostise a început să o caute și să-i amenințe familia, toate cu scopul ca fata să se întoarcă la el și să se prostitueze în continuare. Acesta a încercat inclusiv să-i lovească cu mașina pe membrii familiei fetei, potrivit decalarației unui martor.

Tânărul de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, conform unei decizii a Tribunalului Dolj.

„La data de 13.09.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului P.E., pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul DIICOT.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 47804 additional Info on that Topic: mainnews.ro/tanara-de-19-ani-racolata-prin-metoda-loverboy-un-barbat-din-dolj-i-a-promis-ca-se-vor-casatori-si-a-fortat-o-sa-se-prostitueze-inculpatul-arestat-preventiv-pentru-30-de-zile/ [.…

  • … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: mainnews.ro/tanara-de-19-ani-racolata-prin-metoda-loverboy-un-barbat-din-dolj-i-a-promis-ca-se-vor-casatori-si-a-fortat-o-sa-se-prostitueze-inculpatul-arestat-preventiv-pentru-30-de-zile/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: mainnews.ro/tanara-de-19-ani-racolata-prin-metoda-loverboy-un-barbat-din-dolj-i-a-promis-ca-se-vor-casatori-si-a-fortat-o-sa-se-prostitueze-inculpatul-arestat-preventiv-pentru-30-de-zile/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/tanara-de-19-ani-racolata-prin-metoda-loverboy-un-barbat-din-dolj-i-a-promis-ca-se-vor-casatori-si-a-fortat-o-sa-se-prostitueze-inculpatul-arestat-preventiv-pentru-30-de-zile/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: mainnews.ro/tanara-de-19-ani-racolata-prin-metoda-loverboy-un-barbat-din-dolj-i-a-promis-ca-se-vor-casatori-si-a-fortat-o-sa-se-prostitueze-inculpatul-arestat-preventiv-pentru-30-de-zile/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *