Friday, December 8, 2023
Jurnalism corect


SURSE Preotul din Suceava a fost pus sub acuzare de ucidere din culpă după moartea bebeluşului intrat în stop-respirator în timpul botezului

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 3 februarie 2021

Preotul din Suceava a fost pus sub acuzare de ucidere din culpă, după moartea bebelușului de șase săptămâni, intrat în stop-respirator în timpul slujbei de botez, potrivit unor surse MainNews.ro.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat pentru Mainnews.ro că Arhiepiscopia Sucevei a deschis o anchetă, în paralel cu cea a autorităților judiciare. Totodată, Bănescu a transmis condoleanțe pentru familia îndurerată.

„Și noi, aici la Patriarhie, așteptăm rezultatul anchetei în desfășurare pe care o întreprinde Arhiepiscopia Sucevei în paralel cu ancheta autorităților judiciare. Noi nu ne putem suprapune cu autoritatea eparhiala de la SuceavaPoziția Patriarhiei e una de profundă compasiune față de familia atât de greu încercată acum și exprimă sincere condoleanțe acesteia”, a declarat Vasile Bănescu, luni, pentru Mainnews.ro.

Un bebeluș de 6 săptămâni din Suceava, născut prematur, și-a pierdut viața luni dimineață, după ce intrase în stop-respirator în timpul botezului.

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com