Saturday, July 6, 2024
Jurnalism corect


SURSE Percheziții în locuințele mai multor apropiați de-ai lui Vlad Pascu. Mama tânărului ar fi încercat să șantajeze martorii

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 14 septembrie 2023

UPDATE: Vlad Pascu și mama sa au ajuns la audieri. Cu toate că nu este suspect, la sediul DIICOT a ajuns și tatăl tânărului.

Știrea inițială:

„Operațiunea Hidra”, derulată în această dimineață, vizează adolescenți proveniți din familii cu importante posibilități materiale, care și-au desfășurat activitatea în București, precum și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival. Potrivit informațiilor noastre, anchetatorii au descins în locuințele mai multor apropiați de-ai lui Vlad Pascu, tânărul în vârstă de 19 ani care a provocat accidentul dintre 2 Mai și Vama Veche, în care doi oameni și-au pierdut viața.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT, efectuează percheziții în această dimineață la 11 adrese din București în două dosare penale, pentru investigarea unor infracțiuni de trafic ilicit de droguri, punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri, precum și infracțiuni contra înfăptuirii justiției. Conform informațiilor noastre, ambele dosare au legătură cu Vlad Pascu.

În primul dintre acestea sunt vizați mai mulți prieteni care l-ar fi aprovizionat cu droguri pe tânărul de 19 ani. Este vorba despre Duma Tudor zis „Maru” (19 ani), Anghel Rafael, zis „Rafa” (20 ani), Bîtică Andrei, zis „Paco” (18 ani) și Marei Ahmed, zis „Moody” (18 ani).

Potrivit unor surse apropiate anchetei, aceștia ar fi fost observați în noaptea tragediei alături de Vlad Pascu. Au fost cazați în același hotel, iar anchetatorii bănuiesc că au consumat droguri.

Dintre dealerii de la care „Maru” se aprovizionează constant cu droguri, susțin surse apropiate anchetei, ar fi și doi frați, respectiv Constantin Ștefan Ciprian și Constantin Costin Antonio, ambii domiciliați în Sectorul 4 al Capitalei.

Mama lui Vlad Pascu, vizată de procurori

Un alt dosar penal o vizează pe mama lui Vlad Pascu. Femeia este bănuită că ar fi încercat să șantajeze mai mulți martori implicați în dosarul penal în care este pus sub acuzare fiul său.

Cu toții urmează să fie aduși la structura centrală a DIICOT pentru a fi audiați.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW