Monday, July 15, 2024
Jurnalism corect


SURSE Filmul răfuielii dintre clanurile din București, în urma căreia interlopul Emi Pian a murit

By Robert Madaianu , in Stirile zilei , at 4 august 2020 Etichete: , ,

Conflictul violent din Capitală, în urma căruia Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit, a izbucnit după ora două. Potrivit unor surse, răfuiala a început de la nemulțumiri legate de un joc de barbut. După decesul bărbatului, Serviciul Omoruri și Parchetul Capitalei au preluat cercetările.

Răfuiala a avut loc între membrii clanurilor Duduianu și Rinu. Polițiștii au fost chemați să intervină înainte de ora trei.

Primul apel la 112

Potrivit informațiilor Main News, primul apel la 112 a fost dat în jurul orei 02:50. Atunci, polițiștii au fost chemați pentru că are loc o altercație la care sunt folosite arme de foc.

În momentul în care au ajuns, persoanele găsite acolo au negat conflictul. La scurt timp a fost dat un al doilea apel, care anunța o bătaie, însă oamenii legii nu au găsit nimic, potrivit surselor Main News. La prima adresă a fost găsit ascuns un bărbat și, în apropiere, două cuțite.

Emi Pian, la spital în stare gravă

După aproximativ jumătate de oră, în jurul orei 03:30 s-a anunțat că Florin Mototolea, zis Emi Pian, a ajuns la spital cu mai multe răni, el fiind înjunghiat. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

Sursele Main News spun că decesul a fost confirmat cu puțin timp înainte de ora 5. Bărbatul fusese eliberat din penitenciar anul trecut, în toamnă.

Ce spune Poliția Capitalei

Incidentul violent este ancherat acum de Parchetul București și de Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, potrivit unui anunț oficial.

În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a transmis Poliția Capitalei.

Foto: Facebook/Poliția Română

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *