Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


SURSE Eugen Teodorovici s-a dus acasă la Dăncilă pentru a o convinge să nu își dea demisia

By Tudor Alexandru , in Politic Stirile zilei , at 26 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Viorica Dăncilă este deprimată după ce, mai mulți social-democrați i-au cerut demisia, au declarat surse politice pentru mainnews.ro.

Potrivit acestora, fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, se va duce la liderul PSD acasă pentru a-l convinge să nu își dea demisia.

De asemenea, social-democrații se vor strânge în birou la președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, din nou, unde va fi prezent și Mihai Fifor, pe care PSD-iștii vor să îl dea jos din funcția de secretar general al partidului.

Deciziile social-democraților

Marcel Ciolacu, și-a convocat fidelii din PSD la o întâlnire informală, luni, unde au hotărât ca Mihai Fifor să fie dat jos din funcția de secretar general și în locul acestuia să vină Paul Stănescu. De asemenea, după demisia Vioricăi Dăncilă, social-democrații fideli acestuia, au stabilit ca președinte interimar al PSD să fie Marcel Ciolacu.

De asemenea, social-democrații au luat mai multe decizii luni: toți vicepreședinții să își dea demisia, iar cine nu vrea să plece din funcție va fi exclus, sau suspendat din partid, Mihai Fifor, Eugen Teodorovici și Gabriel Oprea să fie excluși din partid iar dacă Marian Rădulescu, Gabriel Oprea și Codrin Ștefănescu vor să participe la CEx PSD, să fie scoși din sală.

În urma renunțării la funcția de lider al PSD, Viorica Dăncilă ar putea să coordoneze organizația de femei a PSD, acolo unde a mai deținut funcția de lider, dar și poziția de lider la organizația din Teleorman.

În viitor, social-democrații intenționează să colaboreze cu partidul lui Victor Ponta, Pro România, în Opoziție.

Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *