Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Update: CEx PSD, propuneri pentru comisar european/Dan Nica a fost votat în unanimitate/Există și o variantă de rezervă, secretarul de stat Gabriela Ciot

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 1 octombrie 2019 Etichete: ,

UPDATE:

Dan Nica a fost votat în unanimitate în ședința CEx PSD pentru funcția de comisar european. Liderii partidului au respins varianta propunerii lui Victor Negrescu.

Dan Nica s-a aflat pe lista trimisă inițial de Viorica Dăncilă la Bruxelles în urmă cu o lună, împreună cu  Rovana Plumb. Klaus Iohannis i-a comunicat premierului că cele două propuneri vor fi respinse.

Europarlamentarul PSD, Dan Nica, este cel care afirmat, în plenul Parlamentului European reunit la Strassbourg,  că rata achitărilor în dosarele de corupție judecate de Direcția Națională Anticorupție este de 98%. În realitate, aceasta este de 10%.

Nica a fost adeptul discursului antijustiție, susținut fiind de Liviu Dragnea.

Pentru că șefa Comisiei Europene a cerut să existe și o propunere femeie, Viorica Dăncilă are și o variantă de rezervă, Gabriela Ciot, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Surse politice au declarat pentru mainnews.ro că, în ședința CEx aflată în desfășurare la Palatul Parlamentului, Viorica Dăncilă l-a propus pe europarlamentarul Dan Nica pentru funcția de comisar european. Olguța Vasilescu l-a susținut pe fostul europarlamentar Victor Negrescu.

Dan Nica s-a aflat printre cele două propuneri înaintate inițial de Viorica Dăncilă pentru funcția de comisar european.

Urmează votul în CEx.

 

Comentarii


  • Компания доставит груза (стройматериалы, пиломатериалы, металлопрокат и другое) по г. Тюмени и Тюменской, Свердловской, Курганской, Челябинской областях и ХМАО https://paritettumen.ru/.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *