Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


SURSE Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 15 aprilie 2024

Liderii coaliției de guvernare PSD-PNL au stabilit ca medicul Cătălin Cîrstoiu să rămână candidatul susținut pentru funcția de primar general al Capitalei, potrivit informațiilor obținute de Mainnews.ro. 

Aceștia ar fi vrut să depună chiar marți candidatura, pentru a pune capăt speculațiilor legate de o presupusă retragere din cursă. În condițiile în care Biroul Electoral Municipal ar trebui să analizeze și să valideze întâi protocolul alianței, iar premierul Ciolacu are, tot marți, o deplasare internațională, conducerea coaliției a decis depunerea candidaturii lunea viitoare.

Până atunci, liderii coaliției au cerut mobilizare totală în sprijinul lui Cîrstoiu. Cei trei primari ai alianței, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Ciprian Ciucu, vor trebui să îl susțină pe Cîrstoiu și totodată să participe la campania acestuia.

Candidatul „momentan”

Scorul slab din sondajele de opinie și totodată probleme de integritate ar putea fi fatale pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. După ce Marcel Ciolacu a declarat vineri că managerul Spitalului Universitar este „momentan” candidatul alianței PSD-PNL, G4Media a scris luni că ipoteza retragerii acestuia din cursa electorală este analizată de liderii social-democrați.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii