Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Sumă exorbitantă cheltuită de Primăria Sectorului 5 pentru cuburi luminoase cu inițialele primarului

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 31 mai 2020 Etichete: , ,

Primăria Sectorului 5 a cheltuit 2.200 de lei fără TVA pentru fiecare din cele 55 de cuburi luminoase cu inscripția „#DF”, inițialele primarului, Daniel Florea. Per total, municipalitatea a cheltuit suma de 121.000 de lei fără TVA, se arată într-un răspuns oficial primit de sociologul Mircea Kivu.

Cuburi luminoase pentru „dobândirea unei valori identitare a instituției”

De fapt, sloganul „#DF” are o semnificație mult mai complexă decât s-ar crede. Primăria Sectorului 5 susține că „semnificația inscripției #DF este de a stabili un raport pozitiv cu cetățeni, acest proces fiind similar relațiilor dintre persoane și de a dobândi o valoare identitară a instituției”.  Cu toate acestea, chestiunea rămâne în cumpănă, „#DF” vine de numele primarului, sau literele au cu totul altă însemnătate? Am încercat să-l contactăm pe Daniel Florea pentru a clarifica lucrurile, dar nu a răspuns la telefon. Main News a solicitat un punct de vedere Primăriei Sectorului 5. Vom reveni cu răspunsul reprezentanților instituției după ce îl vom primi.

 

 

 

 

 

Primarul apare pe rechizitele oferite cadou copiilor

De altfel, Daniel Florea nu ar fi la prima ispravă de acest gen.  În septembrie 2019, edilul a distribuit școlilor din sector orare pe care apare caricatura sa și o poezie motivațională – „Dragul meu copil școlar / De urmezi acest orar / Să te uiți în calendar / C-ai șanse s-ajungi primar”.

#DF apare și pe mașinile firmei de salubritate din sector

În martie 2020 Primăria Sectorului 5 și-a înființat propria firmă de salubritate. Evident, „identitatea vizuală #DF” nu putea să lipsească de pe autogunoierele societății.

CITEȘTE ȘI: Primăria Sector 5, acord de aproape un miliard de lei cu o firmă din Turcia pentru întreținerea spațiilor verzi

Sursa foto: Facebook / Mircea Kivu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com