Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


SUA susține că Vladimir Putin a primit informații eronate de la consilieri, în timpul războiului din Ucraina

By Matthew Garvey , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 30 martie 2022

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, ar fi primit informații eronate de la consilieri în legătură cu stadiul invaziei ruse în Ucraina, a declarat miercuri, 30 martie, un oficial al SUA, citând date declasificate ale serviciilor de intelligence, relatează New York Post.

Vladimir Putin ar fi fost mințit de consilierii săi în ceea ce privește pierderile Armatei Federației Ruse în Ucraina sau impactul sancțiunilor aplicate de Vest asupra economiei ruse, a menționat oficialul de la Pentagon, fără să își dezvăluie identitatea.

Totodată, oficialul SUA susține că Vladimir Putin și-ar fi dat seama de acest lucru, ceea ce ar fi provocat o serie de tensiuni între Președintele Rusiei și reprezentanții Armatei.

Există o falie de comunicare în ceea ce privește acuratețea informațiilor primite de Vladimir Putin(…)Consilierii acestuia se tem să îi transmită adevărul”, a mai declarat oficialul din cadrul Pentagonului.

Precizăm că acesta nu a oferit detalii asupra modului prin care serviciile secrete din SUA au ajuns la concluzia prezentată.

Sursă foto:CNN

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 84077 more Info to that Topic: mainnews.ro/sua-sustine-ca-vladimir-putin-a-primit-informatii-eronate-de-la-consilieri-in-timpul-razboiului-din-ucraina/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: mainnews.ro/sua-sustine-ca-vladimir-putin-a-primit-informatii-eronate-de-la-consilieri-in-timpul-razboiului-din-ucraina/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *