Sunday, December 10, 2023
Jurnalism corect


STB aduce noi îmbunătățiri aplicației InfoTB

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 8 iunie 2023 Etichete: , , ,

Societatea de Transport București a lansat joi, 8 iunie, o versiune îmbunătățită a aplicației InfoTB Pe lângă funcționalități ce țin de interfață, securitate și mecanism de autentificare, noutatea vine din introducerea posibilității de a vizualiza pe hartă vehiculele și stațiile care beneficiază de accesibilitate sporită.

În acest fel, planificarea călătoriei devine mai eficientă, știind exact ce vehicul trebuie așteptat și în cât timp ajunge acesta în stație.

Pentru a beneficia de această opțiune, după alegerea destinației, la selectarea filtrelor, trebuie activat butonul pentru dizabilități locomotorii.

„Pentru un transport public mai eficient, mai aproape de călători și de nevoile acestora, Societatea de Transport București STB SA pune la dispoziția utilizatorilor săi noua versiune a aplicației InfoTB ce permite acum identificarea pe harta a traseului ales, a mijloacelor de transport și a peroanelor cu accesibilitate sporită. Acestea pot fi reperate în aplicație după simbolul internațional al accesibilității. Prin dezvoltarea aplicației InfoTB, extrem de utilă la planificarea în timp real a călătoriilor în zona metropolitană București – Ilfov, Societatea de Transport București STB SA dovedește implicare și sprijină călătorii în identificarea celei mai bune variante de transport, odată cu rezolvarea nevoilor călătorilor efectuată prin modernizarea parcului de tramvaie, troleibuze și autobuze. Promitem ca toate investițiile realizate de către noi în transportul public să fie prevăzute cu facilitățile necesare persoanelor cu dizabilități”, a declarat Adrian Criț, Director General STB SA.

Tot această versiune vine și cu adăugarea călătoriei de 90 de minute în secțiunea Bilete. De asemenea, s-a introdus posibilitatea de ștergere a contului direct din aplicație.

Îmbunătățiri au fost aduse și pe partea de securitate a datelor prin crearea sesiunilor de utilizare cu expirare la o oră și securizarea link-urilor și a datelor din web și aplicații mobile printr-un mecanism de criptare și mascare a datelor solicitate.

Sursa foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW