Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Sorin Grindeanu: Moțiunea de cenzură va pune stop unei guvernări haotice

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 26 august 2020 Etichete: , ,

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a declarat că „moțiunea de cenzură va pune stop unei guvernări haotice” și că, în locul Guvernului Orban, ar trebui să vină o echipă capabilă să gestioneze criza sanitară.

Fostul premier a atacat actuala guvernare, spunând că aceasta ar fi dezinteresată total de problemele oamenilor, iar acest lucru ar trebui să se oprească.

Moțiunea de cenzură va pune STOP unei guvernări haotice și dezinteresate total de problemele oamenilor. Jaful și incompetența trebuie oprite!
O guvernare căreia i se pare normal ca șefii poliției să se întâlnească cu interlopii, dar anormal să asigure măști pentru profesori și elevi trebuie să PLECE!
O guvernare care are grijă doar de propriile buzunare, dar nu este îngrijorată deloc de scăderea nivelului de trai al populației trebuie să PLECE!
În locul guvernului Orban, trebuie să vină o echipă capabilă să gestioneze criza sanitară, să deschidă școlile în siguranță, să respecte legislația țării și să sprijine în mod real mediul de afaceri românesc!”, este mesajul postat de Sorin Grindeanu pe Facebook.


Sursă foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *