Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Siegfried Mureșan: PSD arată că este unul dintre principalii adversari ai românilor în lupta cu pandemia / Europarlamentarul, solicitare către Socialiștii Europeni

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 30 iunie 2020 Etichete: , , , , ,

Europarlamentarul Siegfried Mureșan acuză PSD că neagă pericolul pandemiei de coronavirus și pune sănătatea românilor în pericol. Liberalul le cere Socialiștilor Europeni, familia politică europeană din care face parte Partidul Social Democrat, să se delimiteze și să condamne „manipulările” partidului condus de Marcel Ciolacu.

„PSD neagă pericolul pandemiei de COVID-19, iar prin aceste manipulări pune în pericol sănătatea oamenilor. Cer Socialiștilor Europeni, familia politică europeană din care face parte PSD, să se delimiteze și să condamne aceste manipulări. Toată lumea civilizată și toate democrațiile europene se luptă cot la cot pentru a combate pandemia de COVID-19. PSD, în schimb, se comportă ca o trompetă a propagandei ruse și minimizează pericolul virusului, în încercarea de a mai câștiga puțin capital politic.

Numai în țările nedemocratice vedem politicieni care neagă pericolul virusului fiindcă nu sunt capabili să-l combată. Numai liderii nedemocratici pun în pericol sănătatea și siguranța oamenilor doar pentru a rămâne la putere”, a scris Siegfried Mureșan, într-o postare pe Facebook.

Europarlamentarul a mai acuzat PSD că este în dezacord cu principiile și valorile unui partid politic european.

„Negând evidența și dezinformând oamenii, PSD arată că este unul dintre principalii adversari ai românilor în lupta cu pandemia de COVID-19. Partidul Socialiștilor Europeni, familia politică europeană din care face parte PSD, trebuie să se delimiteze și să condamne aceste manipulări care pun în pericol viața oamenilor. Comportamentul PSD este în total dezacord cu principiile și valorile pe care trebuie să le respecte un partid politic ce se pretinde european”, a mai scris europarlamentarul pe Facebook.

sursa foto: Facebook

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *