Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Senatoarea Șoșoacă, atac la jurnaliști: Să ziceți merci că am vorbit cu Lukașenko să-l primească pe Prigojin. Sunteți cu toții niște criminali

By Dragomir Georgiana , in Politic , at 26 iunie 2023 Etichete: , , ,

Diana Șoșoacă, senator independent, a „tunat și a fulgerat” în Parlament, dar și pe holurile acestei instituții. După ce a tras de microfonul șefului Camerei Deputaților și a fluierat pe toată durata ședinței în care s-au eliminat pensiile speciale ale parlamentarilor, au intrat jurnaliștii în „colimator”. Mai mult, Șoșoacă susține că ea „a mediat” revolta armată din Rusia, declanșată de șeful mercenarilor Wagner, Prigojin.

„Niciunul nu țineți cu România. Ați mințit în pandemie, mințiti și acum, toți sunteți cu ăștia(n.r. politicienii de la putere). Vi se pare că fac propagandă Kremlinului? Să ziceți merci că am vorbit cu Lukașenko, să-l primească pe Prigojin! Bravo, mie!  Când unul ține cu România îl faceți putinist(n.r. pro Rusia), când voi ați trădat România, ați vândut România, ați îndemnat la vaccinare și acum mor pe capete! Sunteți cu toții niște criminali”, le-a spus senatoarea Șosoacă jurnaliștilor, nemulțumită că nu este lăsată să vorbească în Parlament.

Diana Șosoacă, în presa rusă: „România este o colonie”

Recent, senatoarea Diana Șoșoacă a declarat într-un interviu pentru EurAsia Daily că România este o „colonie”, iat  europenii și americanii vor distrugerea Rusiei, iar Ucraina deține ilegal teritorii.

„România nu este partener strategic al USA, pentru că o astfel de poziție ar însemna egalitate în drepturi și obligații. În concepția SUA, România este o palmă de pământ pe care o folosește după bunul său plac, în funcție de interesele sale și în momentele interesante pentru ei. România nici măcar colonie nu este, pentru că o colonie are drepturi”, a susținut senatoarea, care a câștigat acest mandat sub egida AUR și s-a „desprins” cu scandal de această formațiune politică.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii