Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Secretarul general al Pro România: PNL joacă la „cacealma” cu anticipatele. O alifie ieftină pe rana USR

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 1 ianuarie 2020 Etichete: , ,

Secretarul general al Pro România, Ion Mocioalcă, susține că partidul său este de acord cu alegerile anticipate dar nu crede că acestea se vor realiza. Acesta consideră că liberalii au lansat ideea alegerilor anticipate la „cacealma” și o folosesc pe post de „alifie ieftină pe rana USR”.

„Subiectul alegerilor anticipate este unul extrem de sensibil, aproape irealizabil. Dacă privim în urmă, nimeni nu a reușit până acum, în niciun mandat, să facă alegeri anticipate. Părerea mea este că nici domnul Orban nu va reuși. Eu cred că nici nu-și dorește. Cred că domnul Orban, în acest moment, joacă la cacealma. Așa cum a jucat și în cazul primarilor în două tururi. S-ar putea să fie totuși o alifie ieftină pusă pe rana USR-ului în legătură cu acest subiect, primari în două tururi de scrutin”, a declarat Mocioalcă, în presa locală.

Acesta susține că Ludovic Orban încearcă să atragă atenția de la accidentele „cu morți și răniți pe șosele sau în spitale” cu un alt subiect, și anume cel al anticipatelor.

„Este domnul Orban în stare să refuze mandatul de două ori?! Este în stare domnul Orban să forțeze alegerile în două tururi, care din punctul meu de vedere l-ar avantaja?! Eu cred că nu. E doar un subiect în lipsă de altele, pentru că în ultimul timp nu s-a mai discutat decât de accidente cu morți și răniți pe șosele sau în spitale și cred că își dorește revenirea în atenția publicului cu un astfel de subiect”, a mai adăugat secretarul general Pro România.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com