Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Secretarul general al ALDE, implicat într-un accident grav. Două persoane au murit

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 26 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, a fost implicat într-un accident grav în urma căruia două persoane au murit, iar o a treia este rănită.

Potrivit IPJ Argeș, Daniel Chițoiu se deplasa spre direcția Râmnicu Vâlcea-Pitești în momentul în care s-a produs accidentul. Acesta a lovit un autoturism din sens opus condus de un bărbat în vârstă de 82 de ani, care a murit în urma evenimentului auto. În același autoturism se aflau alte două persoane vârstnice, dintre care una a decedat în blocul operator iar cealaltă este grav rănită.


” Vorbim despre un eveniment rutier petrecut pe raza localității Cotmeana, mai precis un impact frontal între două autoturisme pe fondul pătrunderii pe contrasens al unuia dintre cele două. Din cele constatate la fața locului, din păcate nu s-a putut emite o ipoteză preliminară cu privire la modalitatea în care s-a petrecut evenimentul. Aceasta urmează să fie stabilită în urma unei expertize traseologice și a coloborări cu celelalte date pe care le vor obține colegii mei. Autoturismul condus de cel la care ați făcut referire se deplasa spre direcția Râmnicu Vâlcea- Pitești, iar celălalt autoturism în direcția opusă, fiind condus de un bărbat de 82 de ani, din Pitești. Din evenimentul rutier a rezultat decesul conducătorului auto, constatat la fața locului. De asemenea, în același autoturism cu acesta se mai aflau două pasagere, femei vârstnice. Una de 73 de ani ce ocupa locul dreapta din față, transportată la unitatea medicală, iar din păcate și aceasta a decedat în blocul operator și încă o persoană de 71 de ani, pasager în spate, în același autoturism cu cele două persoane care au decedat și aceasta este rănită grav, este transportată la unitatea medicală având ca diagnostic, printre altele, mai multe fracturi”, a transmis purtătorul de cuvânt IPJ Argeș, Popa Florin pentru mainnews.ro.


Secretarul general al ALDE a fost și el transportat la spital, iar din spusele medicilor rănile acestuia sunt estimate ca fiind ușoare.


„Totodată și băratul a fost transportat la spital, dar rănile acestuia sunt estimate de medici ca fiind ușoare”, potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Argeș.

 

Sursă foto: Facebook

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: mainnews.ro/secretarul-general-al-alde-implicat-intr-un-accident-grav-doua-persoane-au-murit/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW