Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Secretara-șefă a UMF Carol Davila, găsită moartă într-un lac din Capitală

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 19 septembrie 2024 Etichete:

O femeie în vârstă de 43 de ani din Capitală, dată dispărută miercuri, 18 septembrie, a fost găsită în cursul serii, fără viață, într-un lac din București. Potrivit News.ro, Matei Vali Cătălina este secretara-șefă a Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Carol Davila. 

„În urma activităților desfășurate de către polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Serviciul Investigații Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viață, într-un lac din Capitală”, a anunțat Poliția Capitalei.

Potrivit observator news.ro, femeia i-ar fi lăsat câteva mesaje de adio fiului său, dar acesta avea telefonul închis și le-a văzut prea târziu.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Femeia în vârstă de 43 de ani a fost dată în urmărire la nivel național joi, în jurul orei 14:00, după ce plecase în cursul dimineții de acasă și nu s-a mai întors.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW