Sunday, November 27, 2022
Jurnalism corect


Scandalul de la Sectorul 1 se prelungește, după ce Judecătoria a amânat validarea alegerilor / Clotilde Armand și Dan Tudorache, citați în instanță

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 12 octombrie 2020 Etichete: , , , , ,

Scandalul de la Sectorul 1 este departe de a fi încheiat, după ce Judecătoria Sectorului 1 a amânat validarea alegerilor locale pentru miercuri. Clotilde Armand și Dan Tudorache sunt așteptați în instanță, după ce s-au acuzat reciproc de fraudă electorală.

Judecătoria Sectorului 1 a amânat validarea alegerilor din Sectorul 1, pentru miercuri, 14 octombrie. Clotilde Armand și Dan Tudorache sunt citați în instanță, pentru a veni cu dovezi în cazul acuzațiilor de fraudă electorală din timpul alegerilor locale.

Dispune disjungerea cererii şi formarea unui nou dosar având ca obiect validare mandate consilieri locali. Amână judecarea cauzei şi acordă termen de judecată la data de 14.10.2020, ora 14.30, C24 Civil S II, Sala 315 pentru dosarul 31249/299/2020 al Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti. Amână judecarea cauzei şi acordă termen de judecată la data de 14.10.2020, ora 14.30, C24 Civil S II, Sala 315 pentru dosarul nou format privind validare consilieri locali. Pronunţată în cameră de consiliu, azi data de 12.10.2020”, potrivit Judecătoriei Sectorului 1.

Contactat de mainnews.ro, Dan Tudorache susține că toate probele privind acuzațiile de fraudă electorală de la Sectorul 1 au fost prezentate în spațiul public și că le va pune la dispoziția judecătorilor.

Au fost prezentate toate probele, sunt publice, le-au văzut o țară întreagă. Mi-au cerut să vin cu probe, vin cu probe. O parte din ele le-am dus și continui să aduc ce mai aveam la dispoziție”, a declarat Dan Tudorache, pentru mainnews.ro.

Clotilde Armand nu a răspuns, până în momentul publicării acestui articol, solicitărilor mainnews.ro.

Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1, potrivit datelor transmise de AEP

Clotilde Armand a câștigat alegerile în sector cu 36.455 de voturi, fiind urmat de Daniel Tudorache cu 35.451 voturi.

Astfel, Clotilde Armand a obținut 40,95%, Daniel Tudorache a obținut 39,82%, iar Ioana Constantin 7,78%.

În consiliul local, PSD are 9 mandate, USR-PLUS – tot 9 , PNL are 6, iar PMP a obținut 3.

CITEȘTE ȘI: Tribunalul București a validat mandatul de primar al lui Nicușor Dan

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com